Gaudeix la Campiña Segoviana

La casa

La Casa Rural Camí de l'Prat PINILLA AMBROZ està situada a la pedania de Santa Maria la Real de Neva, comarca de la Campiña Segoviana. Emplaçament ideal, a 1 hora i mitja de Madrid i Valladolid, a 20 minuts de Segòvia i molt a prop de Coca (25 km), Cuéllar (50 km), Arévalo (30 km) i Olmedo (48 km). A la ruta Madrid-Sahagún de el Camí de Santiago.

C/Mayor, 21, 40122 Pinilla de Ambroz ES

+34617391185 happyflis.obc@gmail.com
La Casa Rural Camino del Prado PINILLA AMBROZ està situada a Pinilla Ambroz, pedania de Santa Maria la Real de Neva , a la comarca de la Campiña Segoviana . Es troba en un emplaçament ideal, a només 1 hora i mitja de Madrid i Valladolid , així com a 20 minuts de la ciutat de Segovia i molt a prop d'altres grans nuclis turístics com Coca (25 km), Cuéllar (50 km), Arévalo (30 km) o Olmedo (48 km). És una excel·lent parada si vas a fer el Camino de Santiago (ramal Madrid-Sahagún) doncs la ruta passa per davant de la casa.

Les habitacions

Camino del Prado PINILLA AMBROZ

10 Adults

Veure tot

Els nostres clients diuen:

Hem estat encantats a la casa. Érem a 6 persones i tots opinem el mateix. No li falta cap detall a la casa. És fantàstica. I la propietària Esther està atenta a tot i qualsevol cosa que necessites la tens resolta i facilita tot tipus d'informació pel que fa llocs a visitar, etc. Tornarem aviat !!! (Julián Díaz García)